Müge Anlı su kuyusunda cesedi bulunan Semira Arslan'ın katil zanlılarının peşine düştü. Olayı deştikçe ortaya çıkan gerçekler herkesi şaşkına çeviriyor. Bugün de yeni detaylara ulaşıldı. Yasak ilişki olayı da akıl almaz bir yöne evrildi. 

Semira Arslan 31 Mayıs 2017 yılında Hatay'ın Altınözü ilçesinde kayıplara karışmış Şubat 2019 yılında ise su kuyusunda cesedi bulunmuştu. İbrahim Demir ile imam nikahlı birlikte yaşayan Semira'nın evli ve 3 çocuklu Selin Çelenk ile de ilişkisi olduğu ortaya çıkmıştı. Bugün canlı yayına gelen iddia ise stüdyoda buz kesti. 

Hatay'ın Altınözü ilçesinde 2017 yılında kaybolan ve 22 şubatta su kuyusunda cesedi bulunan Semira Arslan cinayetinin ayrıntıları ortaya çıkıyor. Bütün bilgiler ve iddialar ise Semira'nın yasak aşk kurbanı olduğu yönünde. İddialara göre Semira evli ve 3 çocuk babası Selin Çelenk ile yasak aşk yaşıyordu. Bugün canlı yayına bağlanan bir izleyici Semira'nın annesinin de Selin Çelenk ile ilişkisi olduğunu söyledi. Bu iddiaya Müge Anlı hemen inanmak istemedi.

Canlı yayına telefonla bağlanan Semira'nın arkadaşı "Semira bize gelmişti. Biz o zaman dertleştik biraz. o zamanlar 14-15 yaşlarındaydık ben evleneceğim zaten sevdiğim var. Annemde bana dedi ki 'sen evlen bu çocukla ama sevdiğin ile de görüşmeye devam edebilirsin. Bende ona yaşın küçük evli olacaksın çocuğun olacak nasıl görüşeceksin dedim. Oda annem bir şekilde görüştüreceğim sizi buluşturacağım dedi bana.Ben Semira ile bir bir konuşup bunları duydum" açıklamalarını yaptı.

Semira'nın arkadaşının bu açıklamalar stüdyoda şok etkisi yaparken asıl açıklama ise başka izleyiciden geldi. Semira'nın annesi Adile hanımla aynı iş yerinde çalışan bir izleyici " Semira'nın babası ve annesi ile şuanda aynı yerde çalışıyoruz. Babasını işten çıkardılar.

HABER FOTOĞRAFLARI

-Söylenenlerden sonra vicdanım el vermedi yardımcı olmak istedim. Selim ile annesinin ilişkisi olduğunu söylüyorlar. Annesinin öldürdüğünü söylüyorlar. " Açıklamalarını yaptı. Bu açıklamalardan sonra Semira'nın amcası gözyaşlarına boğuldu. Aile ise bilmediklerini söyledi.

Müge Anlı ise "Şuan konuşmayalım bu bir iddiadır. Ama size ben şunu da söyleyim eğer siz bir kişinin minibüsüne binim iki köy gezip gelirseniz bu dedikodulara sebep olur.Böyle olur demiyoruz ama bu dedikoduya yol açan sebepler var." açıklamasını yaparak dedikodu ise önüne geçmeye çalıştı. Olay ile ilgili ise araştırmalar devam ediyor.

Semira'nın annesi ve babasının da bu yasak aşkı bildiği halde bir şey yapmaması soru işaretlerini çoğalttı. İlk canlı yayında katılan Semra'nın annesi bir daha canlı yayında katılmama kararı aldı. Pazartesi günü canlı yayına gelen babada dün programa gelmedi. Programa gelen iddiaların ise ardı arkası kesilmiyor. Bu cinayeti kim işlediyse anne ve babanın haberi mi var mı? Semira kim yada kimler tarafından öldürüldü? Annesi'nin bu cinayet ile ilgili bir bilgisi var mı? Bu ve buna benzer sorular hala cevap aranıyor.