Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Sezai Harman cinayetinin üstüne gidilmeye devam edildi. Manisalı çiftçi Sezai Harman 18 Mart 2019 tarihinde zehirlenmiş bir şekilde evine ölü bulundu. Sezai Harman'ın kızı Canan Hanım, üvey annesinin babasını zehirlediğini iddia ederken, flaş bir açıklama da Ayşe Hanım'ın öz kızı Eda Hanım'dan geldi. Canlı yayına bağlanan Eda Hanım, 'annemin babamı zehirlediğini hepimiz biliyorduk.' derken olayın detaylarını bir bir anlattı. Kan donduran cinayetle ilgili son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ederken, ağzından köpükler çıkarak evinde ölü bulunan Sezai Harman'ın son sözleri ise ortaya çıktı. İşte Müge Anlı ile Tatlı Sert'te korku filmlerini aratmayan olayın ayrıntıları…

MÜGE ANLI'DA KORKU FİLMLERİNİ ARATMAYAN OLAY! SEZAİ HARMAN'IN ÖLMEDEN ÖNCEKİ SON SÖZLERİ ORTAYA ÇIKTI

ATV ekranlarının reyting rekortmeni programı Müge Anlı ile Tatlı Sert'te Sezai Harman cinayetinin üstüne gidildi. Cinayetin tüm şüpheleri Ayşe Hanım'ın üstüne çevrilmişken, Ayşe Hanım'ın öz kızı Eda Hanım'ın canlı yayında yaptığı açıklamalar kan dondurdu;

SEZAİ HARMAN'IN KIZI CANAN HANIM'DAN CANLI YAYINDA ŞOK SÖZLER!

Zehirlenmiş bir şekilde ölü bulunan 64 yaşındaki Sezai Harman'ın öz kızı Canan Hanım, canlı yayında "Boşanırsa alamayacak, ölümünden sonra onun üzerine kalsın diye babamı zehirledi" iddiasında da bulundu. Öte yandan Ayşe Hanım'ın öz kızı Eda Hanım'dan da şoke eden ifadeler gelirken, Sezai Harman'ın ölmeden önce ağzından köpükler çıkarak söylediği son sözler ortaya çıktı.

MÜGE ANLI İLE TATLI SERT'TE SEZAİ HARMAN CİNAYETİ AYDINLANIYOR

ATV ekranlarının reyting rekortmeni programı Müge Anlı ile Tatlı Sert'in bugünkü bölümünde evli ve iki çocuk babası Sezai Harman'ın şüpheli ölümünün üstüne gidilmeye devam edildi. Manisa'daki evinde zehirlenmiş bir şekilde ölü bulunan Sezai Harman'ın kızı Canan Dağcı, üvey babasını annesinin öldürdüğünü öne sürmüştü. Kendi çocukları dâhil herkes Sezai Harman'ın ölümüyle ilgili Ayşe Hanım'ı suçluyordu.

Son olarak canlı yayına katılan Eda Hanım, annesinin babasını nasıl zehirlediğini anlattı. Eda Hanım korkunç anları şu şekilde anlattı.

'Annem sürekli babama seni zehirleyeceğim diyordu. Çok sefer konuştum anne yapma diye. O da bana hiç yapamasam bile arabanın frenini keseceğim dedi. Sonra hastaneden geldikten sonra Eda aylığını bana ver dedi. Ben de anneme neden daha önce yapmadın? dedim. O da bana 'bastım şırıngayı bastım şırıngayı' dedi. Babam zehirlendiğini zaten biliyordu. Bana hap içiriyor diyordu. Babam tatlıyı çok sever bana sürekli tatlı koyuyor sofraya sonra da soruyordu. 'Hastalanmıyor musun? Başın dönmüyor mu? diye.'

"PEÇETEYE SARDIĞI SIVIYI ZORLA İÇİRDİ"

Sezai Harman'ın tedavi sürecine tanık olan Fadime Vural ise Ayşe Hanım'ın peçeteye sardığı bir sıvıyı Sezai Harman'a zorla içirdiğini ve bunu içtikten sonra halüsinasyonlar görmeye başladığını ifade etmesi de dikkat çeken ifadeler arasındaki yerini aldı. Ayrıca serumun delindiğini kendisinin hemşireyi çağırmak istediğini ancak eşinin izin vermediğini söyledi.

DAMADIM BANA TECAVÜZ ETMEYE YELTENDİ

İddiaların odağında olan kişi Ayşe Harman ise Canan ve eşi bana geldi. Canan'ın eşi üstümü başımı yırttı. Bana tecavüze yeltendi!" sözleriyle tüm stüdyoyu şaşkına çeviren ifadeler kullandı.

SEZAİ HARMAN'IN ÖLMEDEN ÖNCEKİ SÖZLERİ KAN DONDURDU

Öte yandan Sezai Harman'ın yeğeni Sefa Bey'in anlattıkları ise kan dondurdu. Sefa Bey, amcasını yengesinin zehirlediğini söylerken, 'Sezai amcam daha önce yengem tarafından zehirlenmiş ve bunu bütün aile biliyordu. Hatta yengem amcama 'seni zehirledim yine de ölmedin köpek' demiş. Amcam bana söylemişti. Beni zehirleyerek öldürmesinden korkuyorum demişti.

ÖLMEDEN ÖNCEKİ SON SÖZLERİ

Sefa Bey, 'Amcamı ölmeden önce ziyarete gitmiştim. Orada bana 'Pekmez yemiştim. Tadı çok acıydı.' Dedi. Ne olduysa ondan sonra oldu zaten bir anda ağzından köpükler gelmeye başladı.