Konya'nın Akşehir ilçesinde 8 yıl önce kaybolan ve yıllar önce Müge Anlı'da da aranan ama çözülemeyen Zehra Özkan olayında flaş bir gelişme yaşandı. Ailesinin kayıp başvurusu yaptığı Zehra Özkan'ı öldürdüğünü itiraf eden kuzeni Ramazan Çınar, olayın detaylarını anlattı.

Olay yerinde cinayeti itiraf eden ve cinayetin detaylarını büyük bir soğukkanlılıkla anlatan Ramazan Çınar, izleyenleri şok etti. Müge Anlı'da arandığı zamanda da yayına bağlanan kuzenin cinayeti işlediğini itiraf etmesinin ardından adeta yer yerinden oynadı.

Teyzesinin kızı Zehra özkan'la ilişki yaşadığını ve bu yüzden tartıştıklarını söyleyen Ramazan Çınar "Bana, eşinden boşan evlenelim dedi. Kabul etmedim. Üzerime aldırdı, gömleğimi yırttı. Evinize varır otururum dedi. Elimde bıçak vardı, bir kaç defa bıçakladım. Kendime geldiğimde baktım ölmüş. Ölmeseydi hastaneye götürürdüm" dedi.

Zehra Özkan cinayeti

Teyzesinin kızı Zehra Özkan'ı 14 yerinden bıçaklayarak öldüren katil zanlısı  kuzenini niye öldürdüğünü şu sözler ile söyledi; "Ailemi dağıtmak istedi, yuvamı yıkmak istedi, onun için öldürdüm"dedi.

Katil zanlısı kuzene ormanlık alanda yer gösterme işlemi de yapıldı.Katil zanlısı kuzen tutuklanarak cezaevine gönderildi.