AK Parti Uşak İl Başkanı Servet Kuş, Ramazan Bayramı’yla ilgili yayınladığını tebrik mesajında, “Kanlı ve kirli yapılar, Türkiye’yi 2023, 2053 ve 2071 hedeflerinden alıkoyamayacaktır” dedi.
Dini bayramların toplumsal birlikteliği sağlayan, değerlerin hatırlandığı, güzelliklerin ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı önemli günler olduğunu söyleyen AK Parti Uşak İl Başkanı Servet Kuş, “Ramazan Bayramının anlam ve özüne uygun olarak vatandaşlarımız arasında barış ve kardeşlik duygusunun yaygınlaşması, insanlarımızın mutluluğu ve geleceğe umutla bakmamıza vesile olması en içten dileğimizdir” dedi.
Geçtiğimiz hafta İstanbul Atatürk Havalimanı’nda meydana gelen terör saldırısında ve daha önce yaşanan olaylarda şehit düşen askerlere ve hayatını kaybeden vatandaşlara Allah’tan rahmet dileyen Servet Kuş, “Bayramdan bayrama değil, her zaman bir arada olamaya özen gösteren bir toplumuz. Hain ve bölücü terör örgütleri, bizim birlik ve beraberliğimizi bozmak için kirli ve kanlı oyunlar oynuyor. Milletimiz, bu tip oyunlara gelmeyecektir, kanlı ve kirli yapılar, Türkiye’yi 2023, 2053 ve 2071 hedeflerinden alıkoyamayacaktır” diye konuştu.
Tüm İslam aleminin mübarek Ramazan Bayramı’nı tebrik eden Servet Kuş, “Hep bir arada sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle şehit ve gazilerimizi bir kez daha rahmet ve şükranla anarken, günlerinizin hoşgörü, sevgi ve dayanışma içerisinde, bayram mutluluğu ile geçmesini dilerim” ifadesini kullandı.