Uşak Ak Parti Merkez İlçe Başkanlığının destekleriyle merkezdeki eğitim çağında ki öğrencilere, kırtasiye malzemesi dağıtıldı.
Uşak merkez ilçe başkanı Turgay Eser ve İlçe yönetim kurulu üyelerinin katıldığı duyarlı çalışmada öğrencilere kırtasiye malzemeleri dağıtıldı. Eğitim ve öğretime her zaman destek verdiklerini söyleyen Eser, sosyal sorumluluk çerçevesinde elimizden gelen desteği, toplumumuza yansıtmaya çalışıyoruz. İlimizde bulunan ilköğretim okulu öğrencilerine kırtasiye malzemesi ulaştırdık” dedi.
Türkiye’nin zor bir dönemden geçtiğini ifade eden Eser; “15 Temmuz’da ülkemizi bölmek ve parçalamak isteyen hainler, vatandaşın dik duruşu ile emellerine ulaşamadı. İnşallah yeni nesilleri de aynı Çanakkale ruhu ile yetiştirerek bir daha bu türlü darbe girişimlerine izin vermeyeceğiz. Millet olarak korkmuyoruz ve darbe yapmak isteyen hainlere karşı koyacağımızı ve geçit vermeyeceğimizi ifade ediyoruz. Biz 15 Temmuz’da ortaya konan ruhu, yine gösteririz, ülkemize, memleketimize ve yaşadığımız topluma sahip çıkarız. Zor anlarda kenetlenmesini bilen Türk milletine hiçbir oyun ve zorbalık sökmez” ifadelerini kullandı.