Uşak-İzmir karayolunun 5. kilometresinde meydana gelen kaza kafalarda soru işareti bıraktı.
Saat 21:00 sularında meydana gelen kazada, bölünmüş yolda Uşak’tan İzmir istikametine giden şehirler arası yolcu otobüsüne 07 LBJ 25 plakalı pikap ters yönden gelerek çaptı. Pikap içerisinde bulunan iki kişi yaralı olarak Uşak Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yan yatan Otobüs içerisinde mahsur kalan yolcular itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Hafif yaralı yolcular olay yerinde tedavi edilirken durumlarının iyi olduğu öğrenildi.
Kazayı anlatan otobüs şoförü çok şaşkın olduğunu belirtti. Aracın ters yönden geldiğini söyleyen kaptan; "Biz seyir halindeyken ne olduğunu anlayamadığımız bir şekilde bu araç bizim şeridimizden üstümüze doğru sağa sola yalpalayarak geliyordu. Bütün uğraşılarıma rağmen bize çarpmasına engel olamadım. Görüyorsunuz şarampole bile düştük. Bizde çok şaşkınız. Burası bölünmüş yol, ters yola nasıl ve neden girdi bilmiyorum." ifadelerini kullandı.
Otobüste çalışan görevlide kaza anında yolculara ikram servis ettiğini ve kazanın nasıl olduğunu göremediğini söyledi. Bir saatten fazla trafiğe kapanan yolun her iki yönünde uzun araç kuyrukları oluştu.