Ak Parti Uşak Merkez İlçe Başkanı Turgay Eser Gaziantep’te meydana gelen ve 54 vatandaşımızın ölümüne neden olan terör olayı hakkında açıklama yaptı. Eser, AK Parti İl Binasında yaptığı açıklamada birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.
Düğünlerin ve düğünle ilişkili etkinliklerin insanların duygu yönünden hassas dönemleri olduğunu, insanların bu günlerin hedef alınarak infaal oluşturmak için hunharca saldırılar düzenlendiğini söyleyen Eser; "Birlik ve beraberlik içinde oyunları bozarız. Türkiye, 15 Temmuz’dan itibaren birlik ve beraberlik düşüncesiyle kendisine yöneltilen saldırıları bertaraf etmede büyük bir destan yazmıştır. Hala bu mücadeleyi vermeye devam ediyor." dedi.
"TÜRK MİLLETİ KENDİSİNE YÖNELTİLEN SALDIRILARI BERTARAF ETMEDE BÜYÜK BİR DESTAN YAZMIŞTIR"
Gaziantep’teki insanlık dışı saldırıyı tasvir etmek sözlerin yeterli olmadığını belirten Eser; "İster PKK, ister DAEŞ, ister FETÖ eliyle olsun sonuçta Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarına dönük kanlı ve vahşi bir eylem. Bunların hepsini biz aynı şekilde telin ediyoruz. Nefretle karşılıyoruz ve bunlarla mücadele devam ediyor. Birlik ve beraberlik içinde oyunları bozarız. Türkiye, 15 Temmuz’dan itibaren birlik ve beraberlik düşüncesiyle kendisine yöneltilen saldırıları bertaraf etmede büyük bir destan yazmıştır. Hala bu mücadeleyi vermeye devam ediyor" ifadelerini kullandı.
"BİRLİK VE BERABERLİĞE YÖNELTİLEN BU SALDIRIYI BERTARAF ETMEMİZ GEREKİYOR"
Türkiye’nin birçok hesap ve planın döndüğü bir coğrafyada olduğunu, bunun farkında olarak bu bölgede yaşayan maşaların hain ellerini ve kollarını milletçe kıracaklarını, güzel bir geleceği birlikte inşa edeceklerini ifade eden Eser konuyla ilgili olarak şunları aktardı; "Elazığ, Van ve Diyarbakır’da terör örgütünün yaptığı eylemler ortada. Millet olarak oyuna gelmememiz lazım. Onların ekmeğine yağ sürecek tutum ve davranışlardan kaçınmalıyız. Birlik ve beraberliğe yöneltilen bu saldırıları bertaraf etmemiz gerekiyor. Bunun için en temel güç, milletin beraberlik duygusunun ürettiği güçtür. Buna zarar verecek her türlü girişimi, eylemi doğru bulmuyorum"