Medical Park Uşak Hastanesi Tiyatro Kulübünün ’’Medical Park Kabare’’ adlı tek perdelik komedi oyunu Atatürk Kültür Merkezinde sahne aldı.
Hastane personelinden oluşan 10 kişilik ekip, mesai saatleri dışında arta kalan zamanlarda ve akşamları çalışarak tiyatro oyununu hazırladı. Yönetmen Murat Güney eşliğinde hazırlanan ve 6 aylık süren çalışmanın ardından izleyici karşısına çıkan Medical Park Uşak Hastanesi Tiyatro Kulübü, sergilediği ilk oyunla izleyiciden tam not aldı. Tüm oyuncular, usta oyuncuları aratmayan performanslarıyla göz doldurdu.
Atatürk Kültür Merkezi sahnesinde sergilenen oyun yoğun katılım olurken, müzik ve dans koreografileri ile süslenen tek perdelik oyunda farklı konularda 6 skeç seyirciyle buluştu. Uğur Sunucu, Çetin Kaplancan, Volkan Dağ, Meltem Tozlu, Nazife Koç, Emel Kocatepe’nin oyuncu olarak yer aldığı oyunun müzik aranjelerini Murat Kaplan ve Murat Torunlar, danslarını ise Berna Ulusoy hazırladı.
Yönetmen Murat Güney, herşeyden önce geniş bir vizyona sahip Medical Park Uşak Hastanesi Genel Müdürü Dr.Göksel Ensari’ye teşekkür ederek gösterdikleri performanstan dolayı oyuncuları tebrik etti.
Medical Park Uşak Hastanesi Genel Müdürü Dr.Göksel Ensari yoğun katılım ve ilgiden dolayı tüm konuklara teşekkür ederek, hastane içeresinde yaptıkları ufak bir etkinlikten doğan Medical Park Tiyatro Kulübünün sergiledikleri bu oyunla Uşak halkının karşısına çıkmaktan mutluluk duyduklarını, oyunun sergilenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ettiğini belirtti.