Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sait Çelik, Özel Uşak Final Temel Lisesi Kariyer Günlerine katıldı.
Özel Uşak Final Temel Lisesi toplantı Salonunda gerçekleşen etkinliğe Özel Uşak Final Temel Lisesi Müdürü İbrahim Uçar, okul öğretmenleri ve öğrenciler katıldı.
Rektör Sait Çelik, Özel Uşak Final Temel Lisesi Kariyer Günleri etkinliği kapsamında öğrencilerle bir araya gelerek söyleşi yaptı. Rektör Çelik söyleşide Uşak Üniversitesi hakkında bir sunum yaparak meslek ve kariyer ile ilgili görüşlerini anlattı. Uşak Üniversitesi’nin 2014-2015 verilerine göre en çok tercih edilen ilk 25 üniversite arasında olduğuna dikkat çeken Rektör Çelik şunları söyledi: “Öğrenci merkezli bir üniversiteyiz ve onuncu yılımızı kutluyoruz. Uşak Üniversitesi olarak şehrin, bölgenin ve ülkemizin ihtiyaçlarına yönelik bölüm ve programları en doğru planlamayla açtık ve açmaya devam ediyoruz. 2016-2017 eğitim-öğretim yılında Diş Hekimliği Fakültemize öğrenci alacağız. Sırada Tıp Fakültemiz var. 2017-2018 eğitim öğretim yılında Tıp Fakültemize öğrenci almak için çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor.”
Öğrencilere tavsiyelerde bulunan Rektör Prof. Dr. Sait Çelik gençlerin hedefleri olması gerektiğinin altını çizerek “Hedeflerinizi doğru belirleyin ve bu hedeflere ulaşmak için doğru bir planlamayla gerekeni yerine getirin. Üniversite sınavının son aşaması yakın zamanda gerçekleşecek. Sınava girecek öğrencilerimize başarılar diliyorum” dedi.
Söyleşinin sonunda Müdür İbrahim Uçar Rektör Prof. Dr. Sait Çelik’e etkinliğe katılımından dolayı teşekkür ederek plaket takdim etti.