Uşak Belediyesi, şehrin çeşitli yerlerindeki projelerini hayata geçirebilmek için tüm organlarıyla teyakkuza geçti. Başkan Cahan;" “Kentimizin her noktası aynı güzellikte olacak. Tüm mahallelerimizin hak ettiği yere gelmesini sağlayacağız” dedi.
Uşak Belediyesi çalışmalarına devam ediyor. 19 mahallenin ihtiyaçlarını giderilmesi ve daha güzel bir çevre adına çaba sarf ediliyor. Mahallelerde asfalt ve parke çalışmalarına da hız veren belediye Dikilitaş Mahallesi’nde parkeleri yenileniyor.
Konu hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “Hedefimiz ilimizin tüm sokaklarının modern ve istenilen düzeye getirilmesidir” dedi. Cahan, “Belediye bütün birimlerimizle kentin tümünde çalışmalarımız devam ediyor. Marka bir şehir hedefiyle çıktığımız yolda büyük projelerimizde büyük bir mesafe kat ettik. Yakın zamanda bitmeye başlayan mega projelerimiz ilimizin talihini değiştirecek. Diğer yandan en uzak sokaklarda dahi modern bir çizgi yakalamak adına projelerimiz söz konusudur” ifadesini kullandı.
"Bütün Sokakların Daha Modern Bir Havada Olmasını İstiyoruz"
Bütün mahallelerde en uzak sokaklarda dahi Belediyenin her konuda çalışmaları olduğuna vurgu yapan Cahan, “İlimizde bütün sokakların daha modern bir havada olması amacıyla çalışma yapmaktayız. Dikilitaş Mahallesi de bu bağlamda dikkat ettiğimiz mahallelerin arasında yerini almıştır. Mahallemizin sokaklarının parkelerini ve asfaltlarını yeniliyoruz. Çalışmalarımız hemşehrilerimizden de geçerli not almaktadır” dedi.