Uşak Belediyesi kent içi yol çalışmalarına devam ediyor. Bu bağlamda Dörtyol Mevkisi, İstasyon Mevkisi ve Bölme Beldesi arasındaki 7 kilometrelik hat Karayolları Bölge Müdürlüğü ortaklığında baştan düzenlenecek. Belediye Başkanı Nurullah Cahan ;“İlimizin çehresini değiştirecek imaj projeleri olumlu noktalara getirdik” dedi.
Bölgede yağmur suyu hattı yenilenecek. Ayrıca üst yapıda da sıcak asfalt, ışıklandırmalar ve yeni kaldırımlar ile konsept bir yol kazandırılacak. Aşırı yağışlarda oluşan ve özellikle İstasyon Mevkisi ve Halk Konutları arasında oluşan sel görüntüleri ise tarih olacak.
“Bölme Beldemize kadar olan yolumuzun vatandaşlarımızın istediği kaliteye gelmesi için gerekli adımları atıyoruz” diyen Cahan şunları kaydetti: “Belediyemiz ilimizdeki tüm sorunları bitirmek ve mutlu insanların yaşadığı bir kenti inşa etmek adına çalışmalarına devam etmektedir. Görevde bulunduğumuz süre içinde ilimiz adına rekor rakamlarla güzel işlere imza attık. İlimizin çehresini değiştirecek imaj projeleri olumlu noktalara getirdik. Yollarımızda ise tarih yazdık. Neredeyse tüm caddelerimiz modern asfaltı ve kaliteli görünümüyle konsept bir hale geldi. Bu çalışmalarımıza şimdi de Dörtyol mevkisinden Bölme Beldesi’ne kadar olan 7 kilometrelik hatta başlıyoruz. Çalışmaları Karayolları Bölge Müdürlüğümüzle birlikte yapacağız”
Cahan bahse konu yolda yapılacak yenilikler hakkında şu bilgileri verdi; “ Bu yol oldukça sıkıntılı ve kötü görünen bir yoldu. Biz yolda öncelikle yetersiz gelen yağmur suyu hattını yenileyeceğiz. Bu sayede yolda aşırı yağışların neticesinde ortaya çıkan sel görüntüleri artık tarih olacak. Bunun yanında kent merkezinde birçok ana caddede uyguladığımız çalışmaları da hayata geçireceğiz. Yolumuz boyunca yeni ışıklandırmaları yapacağız. Ayrıca kaliteli asfalt ve yaya dostu kaldırımları bitirerek yolumuzu konsept bir cadde haline getireceğiz. Bu yol sürücüler ve yayalar için çile olmaktan çıkarak zevkli yolculukların yapılacağı bir duruma gelecek”