Eşme Belediyesi ve AK Parti Uşak İl Teşkilatı’nın destekleriyle ilçedeki ilköğretim çağındaki yaklaşık bin öğrenciye, kırtasiye malzemesi dağıtıldı.
Eşme Belediye Başkanı Hacı Mustafa Çetin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Killi, AK Parti İl Teşkilat Başkanı Osman Ateş ve parti yöneticileri Hakan Kanber ve Necdet Aydıner, Şehit Alibey ve Dervişli Cumhuriyet İlköğretim Okulları’ndaki öğrencilere kırtasiye malzemelerini takdim etti. İlçede bulunan diğer okullara da Eşme Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ekiplerince malzemelerin ulaştırıldığı ifade edildi.
"İŞGALCİ GÜÇLERE TESLİM ETMEYEN BİR NESLİN TORUNLARIYIZ"
Eğitim ve öğretime her zaman destek verdiklerini söyleyen Eşme Belediye Başkanı Hacı Mustafa Çetin, “Eşme Belediyesi olarak sosyal sorumluluk çerçevesinde elimizden gelen desteği, toplumumuza yansıtmaya çalışıyoruz. AK Parti İl Teşkilatımızın il merkezinde başlattığı eğitime destek çalışmasını, biz de Eşme’de yaptık. İlçemizde bulunan ilköğretim okulu öğrencilerine yaklaşık bin adet kırtasiye malzemesi ulaştırdık” dedi. Türkiye’nin zor bir dönemden geçtiğini ifade eden Hacı Mustafa Çetin, “15 Temmuz’da ülkemizi bölmek ve parçalamak isteyen hainler, vatandaşın dik duruşu ile emellerine ulaşamadı. Son dönemlerde medyada darbe girişiminin devamının olacağına dair haberler çıkıyor. Millet olarak korkmuyoruz ve darbe yapmak isteyen hainlere karşı koyacağımızı ve geçit vermeyeceğimizi ifade ediyoruz. Bu memleketi, işgalci güçlere teslim etmeyen bir neslin torunlarıyız ve hiçbir hain grup, cennet vatanımızı esir alamaz. Biz 15 Temmuz’da ortaya konan ruhu, yine gösteririz, ülkemize, memleketimize ve yaşadığımız topluma sahip çıkarız. Zor anlarda kenetlenmesini bilen Türk milletine hiçbir oyun ve zorbalık sökmez” ifadelerini kullandı.
"EĞİTİM BİZİM İÇİN EN ÖNEMLİ ALANLARDAN BİRİ"
AK Parti Uşak İl Teşkilat Başkanı Osman Ateş de, parti yönetiminin eğitime destek için başlattığı çalışmaların, önümüzdeki günlerde devam edeceğini söyledi. Milletle sürekli iç içe olduklarını ve sorunları daha iyi gördüklerini belirten Osman Ateş, “Eğitim bizim için en önemli alanlardan biri. Bu noktada eğitime verilen her destek, ileride topluma katkı olarak meyvesini verecektir. Okula yeni başlayan öğrencilerimize ve ailelerine küçük de olsa destek olmaya çalıştık. Bu tip faaliyetlerimiz ilerleyen günlerde farklı alanlara da yayılarak devam edecek. Toplumdan kopmadan ve millete kulak vererek çalışmaya devam edeceğiz” ifadesini kullandı.