Uşak’ın özel sanatçısı İsa Songür, 4 Mayıs akşamı Uşaklı müzikseverlerle buluşacak.
Uşaklı kolları olmayan özel sanatçı İsa Songür yeni bir biyonik kola kavuşmak için çıkardığı albüm sonrasında programlarına devam ediyor. Sesini tüm ülkeye duyurmayı başaran Songür, verdiği örnek mücadelesi ile de engelli arkadaşlarına da güzel örnek oluyor.
İsa Songür bu bağlamda 4 Mayıs akşamı Uşak Atatürk Kültür Merkezinde yine Uşaklı sanatçılar Mutlu Keklik ile Ufuk Çakır’ında katılımıyla ve Uşak Belediyesi’nin desteği ile halk konseri vererek Uşaklı müzikseverlere müzik ziyafeti sunacak.
Ücretsiz olacak konsere tüm Uşaklı beklediğini söyleyen Songür; “Son dönemde biyonik kola kavuşmam için destek görmeye başladım. Fakat gerekli olan 150 bin TL’nin henüz yarısına ulaşabildik. Buna da şükür, hemşerilerimiz hatta yurt dışından vatandaşlarımız az çok demeden yardım etmeye çalışıyor. Bende onlara şarkılarımla ve müziğimle teşekkür etmek istiyorum. Mutlu Keklik ve Ufuk Çakır kardeşlerimizle Uşaklı müzikseverlere 4 Mayıs akşamı keyifli anlar yaşatma istiyoruz. Tüm Uşaklı hemşerilerimizi bekliyoruz.” Dedi.
İsa Songür ve ekibinin ücretsiz halk konseri 4 Mayıs akşamı saat 20:00’de Uşak AKM’de olacak.