Ramazan Bayramı münasebetiyle arife gününde Vali Vekili İsmail Gürsoy, protokol üyeleri ile birlikte Uşak Şehitliğini ziyaret etti.
Şehitlik ziyaretine Vali Vekili İsmail Gürsoy’un yanı sıra Milletvekilleri Özkan Yalım, Uşak İl Jandarma ve Garnizon Komutan Vekili Yarbay Rıza Keskin, Belediye Başkanı Nurullah Cahan, il protokolü, şehit yakınları, daire müdürleri, askeri erkân, emniyet mensupları ile vatandaşlar katıldı.
Şekerevleri Mezarlığında bulunan Uşak Şehitliğinde Kur’an-ı Kerim Tilaveti’nin okunmasının ardından, Vali Vekili Gürsoy ve protokol üyeleri şehitlerin mezarlarını tek tek dolaşarak karanfil bırakıp dua etti.
Şehit yakınlarıyla yakından ilgilenen ve onlarla sohbet eden Vali Vekili Gürsoy, ailelere sabır dileyerek Ramazan Bayramlarını kutladı.
Şehitlik ziyaretinin ardından Vali Vekili İsmail Gürsoy, Ramazan Bayramı münasebetiyle 1992 yılında Şırnak’ta şehit olan Şehit Piyade Er Ali Demirdağ’ın ailesi ile 1991 yılında Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde teröristlerle girdiği çatışmada yaralanarak gazi olan Astsubay Başçavuş Himmet Güler ve ailesini evinde ziyaret ederek Ramazan Bayramlarını kutladı.