Anadolu Basın Birliği (ABB) Van Şubesi heyeti, Van Valisi İbrahim Taşyapan’a iade-i ziyarette bulundu.
Van Valisi İbrahim Taşyapan’a iade-i ziyarette bulunan Anadolu Basın Birliği Van Şubesi heyeti, geçtiğimiz günlerde düzenlenen “Van’da akşam” temalı fotoğraf yarışmasında birinci seçilen Van’ın güzel fotoğrafını takdim etti. Valilik girişinde en güzel yere, Van’ın en güzel fotoğrafını asacağını söyleyen Taşyapan, sosyal sorumluluk bilinci ile basın görevini yürüten Anadolu Basın Birliği’ne teşekkür etti.
Kentin kalkınması için herkesin üzerine düşeni yapması gerektiğini vurgulayan Vali Taşyapan; “Devletsiz bir insan düşünebilir miyiz? Devlet olmak, devletin gereğini yerine getirmek öyle kolay bir iş değildir. Her ne olursa olsun, insan devletine sahip çıkmalıdır. Sovyetler Birliği bir dönemler süper güce sahip bir ülke iken, bazı güçler tarafından dağıldıktan sonra, bir daha da toparlanamadı. Suriye’nin içinde bulunduğu durum göz önünde. Bu nedenle bizler ülkemize sahip çıkmak zorundayız. Önemli olan musibetlerin yaşanmamasıdır. Burada da en büyük görev basına düşer. Basın mensupları içinde yaşadığı kentini ve ülkesini en şekilde anlatma erdemliğini göstermelidir. Birlik ve beraberliğimizi en iyi şekilde korumaya özen göstermeliyiz” dedi.
Vali Taşyapan, yapılan anlamlı ziyaretten dolayı Anadolu Basın Birliği Van Şubesi heyetine teşekkür etti.
Anadolu Basın Birliği Van Şubesi heyeti ise, gösterilen yakın ilgi ve alakadan dolayı Vali İbrahim Taşyapan’a teşekkür ettiler. Yapılan ziyarette ABB Van Şube Başkan Ayhan Yazlık’a, yönetim kurulu üyeleri Murat Çakır, Fehmi Tekdur, Emrah Kaya, basın sözcüsü Ümit Kayaçelebi, halkla ilişkiler sorumlusu Hülya Elban ve disiplin kurulu üyesi Ercan Şahin eşlik etti.