Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Çiftci, Van’daki çeşitli inceleme ve ziyaretleri kapsamında Tuşba Belediyesi’ni ziyaret etti.
Beraberinde Ak Parti Van İl Başkan Yardımcısı Adnan Yörük, Ak Parti Van il Kadın Kolları Başkanı Havva Duran, il ve ilçe başkan ve yöneticileri olduğu halde Tuşba Belediyesi’ne nezaket ziyaretinde bulunan Bakan Yardımcısı Çiftci’yi Tuşba Belediye Başkanı Doç. Dr. Fevzi Özgökçe ve diğer ilgililer karşıladı. Tuşba Belediye Başkanı Fevzi Özgökçe yaptığı konuşmada, Bakan Yardımcısı Fatih Çiftci’yi ilçelerinde, belediyelerinde ağırlamaktan son derece mutluluk duyduklarını belirerek, “Sayın bakan yardımcımızın gerek belediye başkanlığı döneminde, gerek milletvekilli döneminde, gerekse şu anki görevi itibarıyla bizlere ışık olmaktadır. Kendilerine bir kez daha hoş geldiniz diyorum” dedi.
Bakan Yardımcısı Çiftci ise, Tuşba Belediye Başkanı Doç. Dr. Fevzi Özgökçe’nin çalışkanlığı ile Tuşba’nın çehresini değiştirmeye devam ettiğini söyledi. Tuşba Belediyesi’nin yeni kurulmasına rağmen çok iş yaptığını, bunun devamının da geleceğine inandıklarını kaydeden Çiftci, “Tuşba Belediyesi başkanımızın gayretli ve özverili çalışmaları ışığında hizmetlerin en güzelini almaktadır. İlçeye bağlı tüm mahallelerde adeta bir hizmet seferberliği başlattı. Kendilerini bir kez daha kutluyor, görevinde üstün başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından, Başkan Özgökçe Bakan Yardımcısı Fatih Çiftci’ye Van kilimi ile bölgeye sağladığı katkılar anısına plaket takdim etti.