Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Van Şube Başkanı Kerem Baynal, MÜSİAD tarafından iki yılda bir düzenlenen uluslararası MÜSİAD EXPO Fuarı’nın 9-12 Kasım 2016 tarihlerinde İstanbul CNR Fuar Merkezinde gerçekleştirileceğini belirterek, Vanlı iş adamları ve sanayicileri davet etti.
“İş; Burada!” sloganıyla yapılacak olan fuarla ilgili olarak İHA muhabirine açıklamalarda bulunan Baynal, “MÜSİAD olarak 26 yılda 16.’sını düzenlediğimiz uluslararası MÜSİAD EXPO Fuarı, önümüzdeki çarşamba günü Sayın Cumhurbaşkanımızın da teşrifleri ile açılmış olacak. Fuar iki yılda bir yapılıyor. Bu yılki fuarımıza 123 ülkeden 7 bin 250 seçkin iş adamı katılıyor. 200 binden fazla yerli ziyaretçi bekliyoruz. 32 bin metrekare kapalı alanda 8 ayrı salonda yaklaşık 20 tane sektörün katılımı bekleniyor. Bu sektörler içerisinde özellikle savunma ve havacılık alanında yerel ve global aktörlerin katılacağı ortak hedefli iş geliştirme için ileri teknoloji portalı olarak fuara katılmış olacağız. Fuarlar biliyorsunuz iş adamlarının üretmiş oldukları ürünlerin tanıtım ve pazarlamasının yapıldığı en önemli ortamlardır. Bizler de burada hem dünyayı Türkiye’ye getirip hem de Türkiye’deki iş adamlarının dünyayla buluşturma noktasında bu fuarı düzenliyoruz” dedi.
Vanlıları da fuara davet eden Baynal, fuarın içeriğinden de söz ederek, şunları kaydetti.
“Bizler orada olacağız ve gelen misafirlerimizi karşılamaya hazırız. Bu anlamda Vanlıları da fuarımıza katılmaya davet ediyoruz. Her bir fuar yeni ufukların açılmasıdır. Belki bu fuar da Van’ımız için yeni ufukların açılmasına vesile olacaktır. Vanlı iş adamlarımızın ve sanayicilerimizin orada olması ayrı bir değer katacaktır.”