Van’ın Erciş Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Topal’ın tayininin çıkması nedeniyle iş adamı Muammer Altun tarafından onuruna veda ve iftar yemeği düzenlendi.
Erciş Şeker Fabrikası misafirhanesinde düzenlenen veda ve iftar yemeğine Erciş Kaymakamı Mehmet Şirin Yaşar, Erciş Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Topal, Erciş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İzzet Yağar, Erciş Şeker Fabrikası Müdürü Erhan Özsu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erol Şimşek, Ercişli işadamları ile çok sayıda seçkin davetli katıldı. Yemek öncesi bir konuşma yapan İş Adamı Muammer Altun, Başsavcı Mehmet Topal’ın ilçeden ayrılmasının her Ercişli gibi kendisinin de üzdüğünü söyledi. Başsavcı Topal’ın ilçede hoş sada bıraktığını da belirten Altun, Başsavcı Mehmet Topal’a yeni görev yeri olan Şanlı Urfa’da üstün başarılar diledi.
Başsavcı Mehmet Topal ise Erciş ve Erciş halkının hiçbir zaman unutmayacağını belirterek kendisine gösterilen nazik davranış için de ayrıca işadamı Altun’a teşekkürlerini iletti. Konuşmaların ardından işadamı Altun tarafından Başsavcı Topal’a şükran plaketi sunuldu. Ercişli Şair Gökmen Sakin ise Başsavcı Mehmet Topal’a yazmış olduğu şiiri seslendirdi. Erciş türküleri eşliğinde bir süre vakit geçiren davetliler daha sonra mekandan ayrıldı.