Van’ın Erciş ilçesinde özel bir eğitim kursu tarafından YGS öncesi öğrencilerin heyecanlarını yenmeleri için yapılan uygulama memnuniyetle karşılandı.

Kurs yetkileri, öğrencileri YGS öncesi ilçe merkezindeki bir okula götürerek burada heyecanlarını yenmeleri adına deneme sınavına tabi tuttular. Deneme sınavına giren öğrenciler, sınav öncesi böyle bir uygulamadan çok memnun olduklarını belirterek, özel eğitim ve öğretim kursu yetkililerine teşekkür ettiler.

Öğrenci motivasyonu üzerine yoğunlaştıklarını belirten kurum çalışanları ise, öğrencilere YGS’nin çok zor olmadığını ve iyi bir motivasyonla sınavı rahatlıkla kazanılabileceklerini motife ettiklerine bildirdiler. Bu tür uygulamalarla öğrencilerin sınav öncesi heyecanlarını ortadan kaldırmayı da planladıklarını ifade eden yetkililer, gelecek yıllarda da yine benzer uygulamalar yapacaklarını söylediler. Erciş’in eğitim kalitesini üst düzeye taşımak için büyük gayretler sarf ettiklerinin altını da çizen kurum çalışanları, bu konuda üzerlerine ne düşerse yapmaya hazır olduklarını kaydettiler.