Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Kredi Yurtlar Kurumu tarafından başarılı personellere plaket verildi.
Melikşah Yurdu’nda düzenlenen aylık istişare toplantısında konuşma yapan Kredi Yurtlar Kurumu İl Müdürü M. Şerif Özalp, Melikşah yurdunda 4 bin üniversite öğrencisinin barındığını belirterek, kız ve erkek yurtlarındaki sorunların hummalı bir çalışma yapılarak çözüme kavuşturulduğunu söyledi.
Öğrencilerin barındığı 8 bloğun tamamının boyanarak tadilattan geçirildiğini ifade eden Özalp, "8 bloğun dış cephesi taş yünü ile montalanarak, pencereler değiştirildi. Böylece sıcak bir ortam oluşturularak, yurtları her yönüyle tamamen kış şartlarına uygun hale getirdik. Tüm bu çalışmaların yanı sıra yemekhanelerimizde günlük denetimler yaparak, hijyen bir ortam oluşturduk. Öğrencilerimizin hizmetine 15 çeşit sıcak yemek sunularak, sağlıklı beslenmelerini sağladık. Öte yandan temizlik elemanlarımız için her blokta birer dinlenme odaları oluşturuldu. Aynı şekilde güvenlik danışma noktaları, restore ve tamir edilerek, tüm bloklarda güvenlik noktaları kış şartlarına uygun hale getirildi. Yine öğrenci ve personellerimizin 7 gün 24 saat ulaşacağı mesajlı sistem, whatsapp, telefon ve tüm iletişim hatları ile sorunların zamanında çözümünü sağladık" dedi.
İslam dininde sınıf ayrımcılığının olmadığına vurgu yapan Özalp, "İster temizlikçi olsun, ister güvenlikçi olsun aynı sofraya oturur, yemeğimizi paylaşırız. Ben bu başarılı çalışmalarından dolayı yurt müdürlerimize teşekkür ediyor, başarılı personelleri kutluyorum" ifadelerine yer verdi.
Konuşmanın ardından Müdür Özalp ve protokol tarafından ayın başarılı personellerine plaket verildi.