Van’da faaliyet yürüten bazı işçi sendikalarının temsilcileri, 10 Aralık 2016 tarihinde İstanbul’da gerçekleştirilen menfur terör saldırısında şehit olan Vanlı polis memuru Soner İdil ile ilgili taziyede bulunmak üzere Vali İbrahim Taşyapan’ı makamında ziyaret etti.
Beraberindeki heyetle gerçekleştirdiği ziyarette, İstanbul’da yaşanan hain saldırı sonucunda şehit olan polis memuru İdil ve diğer şehitler için duydukları üzüntüyü dile getiren Türk-İş İl Temsilcisi Naif Balandı, İl Emniyet Müdürlüğüne gerçekleştirdikleri ziyaretin ardından taziyelerini sunmak üzere Vali Taşyapan’ı da ziyaret ettiklerini söyledi.
Vali İbrahim Taşyapan da, Türk-İş temsilcisi Balandı ve beraberindekilere, ince düşüncelerinden ve ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, teşekkürlerini iletti.
Türk-İş İl Temsilcisi Naif Balandı başkanlığındaki heyette Yol-İş Sendikasının 1 No’lu Şube Başkanı Salih Çalımlı ile 2 No’lu Şube Başkanı Mevlüt Sağlam, Kop-İş Sendikası Şube Başkanı Ayhan Özbek, Şeker-İş Sendikası Şube Başkanı Yavuz Şahin, Güvenlik-İş Sendikası Şube Başkanı Fevzi Karataş ve Belediye-İş Sendikası Şube Başkanı Emin Yeşilova yer aldı.