Van Bölgesi Veteriner Hekimleri Odası tarafından düzenlenen etkinlikle veteriner hekim Şüheda Ceylan, tecrübelerini meslektaşlarıyla paylaştı.
Van Bölgesi Veteriner Hekimleri Odası tarafından düzenlenen tecrübe paylaşımı etkinliği, odanın toplantı salonunda yapıldı. Erciş ilçesinde serbest veteriner hekim olarak mesleğinde 26. yılını geride bırakan Şüheda Ceylan, etkinliğe konuşmacı olarak katılarak, tecrübelerini meslektaşlarıyla paylaştı. 26 yıl boyunca karşılaştığı bilgi ve tecrübelerini paylaşan Ceylan; meslektaşlarına onurlu durmalarını, hayvan sahiplerine müşteri gözüyle bakılmamasını, mesleğini icra ederken kendisini ezdirmemesi gerektiğini, bir liraya tedavi edilebilecek hastanın beş liraya tedavi edilmemesi gerektiğini ve meslektaşlar arası iletişimin öneminden bahsederek, konsültasyonun önemine vurgu yaptı.
Toplantının ardından bir açıklama yapan Van Bölgesi Veteriner Hekimleri Odası Başkanı Doç. Dr. Loğman Aslan, ayda bir veteriner hekimlik mesleğine uzun yıllar hizmet eden meslektaşlarının tecrübelerini aktarması için toplantı düzenlediklerini belirtti. Aslan, “Meslek büyüklerimizle tanışma toplantıları düzenlemek ve geleneksel hale getirmek istiyoruz. İlk toplantımızı Van yöremizde uzun yıllar hizmet eden veteriner hekim Şüheda Ceylan ile başlattık. Bundan sonra her ay oda olarak bir meslek büyüğümüzle geleneksel toplantılarımıza devam etmek istiyoruz. Oda yönetim kurulumuz tarafından Van bölgesinde hizmet veren veteriner hekimler ziyaret edilerek sorunları hakkında bilgi almış ve hep birlikte çözeceğimize eminiz” dedi
Toplantının ardından Loğman Aslan tarafından Şüheda Ceylan’a katkılarından dolayı teşekkür plaketi verildi.