DoubleTree By Hilton Van Otelde sahne alan Samy Ertan, Vanlılara unutulmaz bir gece yaşattı.
Van’ın 5 yıldızlı otellerinden DoubleTree By Hilton Van Otel, düzenlediği eğlencelerle Vanlılara unutulmaz anlar yaşatmaya devam ediyor. Her hafta cuma ve cumartesi geceleri Bar De Cielo Roof Barda sahne alan sanatçı Samy Ertan, şarkılarıyla olduğu kadar yaptığı esprilerle de konukların güzel vakit geçirmelerini sağlıyor. Gece ile ilgili bir açıklamada bulunan Double Tree By Hilton Van Banket Yetkilisi Gizem Gözem, “İki gece üst üste sahne alan Samy Ertan sesi kadar sıcak esprileri ile geceye katılanları bir kez daha kendisine hayran bıraktı. Yoğun iş tempolarından fırsat bulup DoubleTree By Hilton Van Oteline gelen misafirlere eğlence kaçamağı yapma fırsatını sunduk. Her cuma ve cumartesi saat 20.30 ila 01.00’e kadar devam edecek olan müzik programımız, İstanbul gecelerini aratmayacak düzeyde olup misafirlere aileleri ile eğlenme fırsatı sunmaya devam edecektir” dedi.
Van’a olan hayranlığını ifade eden Samy Ertan ise, sahne alırken Vanlılarla birlikte kendisinin de çok eğlendiğini ve tüm Vanlıları DoubleTree By Hilton Van’da sınırsız eğlenceye davet ettiğini söyledi.
Gece boyunca Samy Ertan’ın hareketli şarkılarıyla eğlenen konuklar da DoubleTree By Hilton Van Oteli yetkililerine güzel bir gece yaşattıkları için teşekkür ettiklerini söylediler.