Aralarında Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral’ın da bulunduğu AK Parti Yalova heyeti, Diyarbakır-Şanlıurfa Karayolunda bombalı saldırıda yaralanan özel harekat polisi Zihni Bilek’in baba evine ziyaret gerçekleştirdi.
AK Parti Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, Altınova İlçe Başkanı Hasan Zafer, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral ve parti yöneticileri, Diyarbakır-Şanlıurfa Karayolu üzerinde meydana gelen bombalı saldırıda yaralanan Altınova Ayazmalı özel harekat polisi Zihni Bilek’in baba evine ziyaret gerçekleştirdi.
Aile tarafından oldukça sıcak ve samimi bir şekilde karşılanan AK Parti İl Başkanı Öztabak ve beraberindekiler, en son teröristin etkisiz hale getirilinceye kadar silahlı mücadelenin devam edeceğini kaydederek, Ülke için mücadele eden tüm şehitlere Allah’tan rahmet dilerken, yararlı gazilere ise acil şifalar diledi.
Başkan Dr. Metin Oral daha sonra beraberindeki meclis üyeleriyle birlikte Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 171. yıldönümü nedeniyle Altınova İçe Emniyet Amirliği’ne ziyarette bulunarak İlçe Emniyet Amiri İbrahim Teksöz ve personelinin haftalarını ve 10 Nisan Polis Günü’nü kutladılar.