Türkiye Basketbol 2. Ligini play-off çeyrek finalinde Bursaspor’a elenerek noktlayan Yalova Group Belediyesporlu oyuncular sezon sonu yemeğinde bir araya geldi.
Yalova’nın Çiftlikköy ilçesinde bulunan Çapa Restaurant organize edilen yemeğe Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, Yalova Belediye Başkan Yardımcısı Julide Güner, kulübün sponsoru olan Yalova Group sahipleri Orbay ve Onay Tuna, Yalova Belediyespor Kulübü Başkanı Resul Kocaağa katıldı. Bu sezon Yalova’ya basketbolu sevdirdikleri için oyuncu ve teknik heyete teşekkür eden Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, ”Öncelikle hepinize çok teşekkür ediyorum. Bu sezonki başarınızla Yalova’ya basketbolu sevdirdiniz. Önümüzdeki sezon daha da iddialı bir şekilde yine 2. ligde mücadele ederek bu kez 1. lig vizesini alacağımıza yürekten inanıyorum. Bu sezon sergiledikleri başarılı maçlar için sporcularımıza, teknik ekibimize ve yöneticilerimize teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman’a ve Yalova Group sahipleri Orbay ve Onay Tuna’ya oyuncuların imzaladığı formalar hediye edildi.