Yalova Valisi Tuğba Yılmaz, vali yardımcıları, kaymakamlar ve kurum müdürlerinin katıldığı toplantıda, her memurun vatandaş odaklı ve çözüm merkezli bir anlayışla çalışmasını istedi. Vali Yılmaz, vatandaşların, ’gittim ama görüşemedim’ döneminin kapanması gerektiğini söyledi.
Yalova Valisi Tuğba Yılmaz, Yalova İl Genelinde idarede birliğin sağlanması, yürütülen işlerin genel olarak gözden geçirilmesi toplantı düzenledi. Toplantıya, vali yardımcıları, ilçe kaymakamları, kamu kuruluşlarının il müdürleri ve birim amirleri katıldı. Yalova 112 Acil Çağrı Merkezi salonunda gerçekleştirilen toplantıda konuşan Vali Yılmaz, kurumlar arasında işbirliğine dikkat çekerek kurumlar arasında uyumlu bir şekilde çalışmaların yürütülmesinin oldukça önemli olduğunu kaydetti. Vali Yılmaz, toplantıda yaptığı konuşmada, vatandaşla kurulan iletişimde mutlaka güler yüz beklediğini vurgulayarak her memurun vatandaş odaklı ve çözüm merkezli bir anlayışla çalışacağını, mevzuatı vatandaşın önüne mazeret olarak sunmak yerine, çözüm aracı olarak kullanmanın şart olduğunu söyledi.
Vali Yılmaz vatandaşın ’gittik ama görüşemedik’ gibi şikayetlerine kimsenin muhatap olmasını istemediğini, telefonların ve kapıların vatandaşa her daim açık olacağını belirtti. Valimiz Tuğba Yılmaz, vatandaşlara ulaştırılacak hizmetin süratli, kaliteli ve etkin olarak sunumunun, tüm kurum amirleri ile sürekli iletişim içinde ve istişare halinde çalışmayla mümkün olabileceğini de sözlerine ekledi.