Hangisi 2016 yılında dünya evine giren ünlülerden değildir?

Emre Aydın evlendi
Ünlü şarkıcı Emre Aydın, bir süredir beraber olduğu Eda Köksal ile dünya evine girdi

 
Rock müziğin efsane ismi Emre Aydın uzun süredir beraber olduğu iç mimar nişanlısı Eda Köksal ile bu akşam Ordu‘da gerçekleşen nikah töreni ile evlendi. Ordulu olan Eda Köksal‘ın memleketinde nikahları kıyılan çift Emre Aydın‘ın memleketi Antalya'da daha sonrasında 9 Eylül 'de İstanbul Şile 'de yakınları ve arkadaşları için düğün yapacaklar.

İç mimar Eda Köksal ile 2 yıl önce evini dekore ettirmek istediğinde tanışan Emre Aydın kısa bir süre sonra ilişki yaşamaya başlamış ve ardından nişanlanmışlardı. Eda Köksal, Emre Aydın’ın senaryosunu yazıp yönetmenliğini üstlendiği “Cinni: Uyanış” adlı korku filminde başrolde yer almıştı.

Tarkan Almanya'da evlendi..Tarkan'ın eşi Pınar Dilek kimdir?

Pınar Dilek kimdir son günlerin en merak edilen konularından biri oldu.. Megastar geçtiğimiz hafta sevgilisi Pınar Dilek ile Tarabya’daki villasında sade bir törenle evlendi. Tarkan ve Pınar Dilek'in düğün töreni ise dün akşam Köln'de yapıldı. Tarkan, Pınar Dilek ile evleneceğini ilk olarak Hürriyet'e açıklamıştı.

Tarkan Almanyada evlendi..Tarkanın eşi Pınar Dilek kimdir

Tarkan Cuma akşamı Almanya'da düğün yaptı. Tarkan ve Pınar Dilek çifti geçtiğimiz günlerde sade bir törenle nikah kıymışlardı. Peki Tarkan'ın eşi Pınar Dilek kimdir? İşte Tarkan ve Pınar Dilek çiftinin düğün detayları ve dahası..
Tarkan ve Pınar Dilek, dün akşam Köln’deki Flora im Botanischen Garten adlı mekanda evlendi. Çift, Tarkan’ın konserleri nedeniyle balayına haziran ayında çıkacak. 

Tarabya'daki evinin bahçesinde sessiz sedasız Pınar Dilek’le nikah masasına oturan Tarkan, bir hafta sonra Köln’de düğün yaptı. Çiftin düğün töreni, dün akşam Ren Nehri kıyısındaki Flora im Botanischen Garten adlı mekanda gerçekleşti. Pınar Dilek ve Tarkan, düğün öncesi Sedat Mehder’in objektifine poz verdi.

Dilek ve Tarkan’ın konukları nehrin diğer yakasındaki Hyaat Regency Otel’de konakladı. Düğün saatinin yaklaşmasıyla konuklar mekana geçti. Tarkan ve Pınar Dilek ise mekana camları siyah film kaplı Mercedes Vito araçla geldi.

Pınar Dilek, ünlü İspanyol gelinlik markası Pronovias’ı tercih ederken, Tarkan’ın smokini modacı Hatice Gökçe tarafından hazırlandı.Düğüne 100 kişi katıldı. Dilek’in akrabalarının sayı olarak daha fazla olduğu düğünde, davetlilerin isimleri yaprak üzerine simlerle yazıldı. Masalara “Pınar & Tarkan” yazılı yapay menekşe süslü nikah şekerleri de konuldu.

PINAR DİLEK KİMDİR?

Doğum tarihi: 1986

Doğum yeri: Almanya (Duisburg)

Boyu: 1.57

Megastar Tarkan’ın büyük bir aşkla evliliğe yelken açtığı sevgilisi Pınar Dilek Almanya Duisburg doğumlu. 30 yaşındaki Dilek’in annesi Elazığ’lı, babası ise Şanlıurfa’lı.


Küçüklüğünden beri büyük bir Tarkan hayranı olduğu ortaya çıkan Pınar Dilek, beş yıl önce Tarkan’ın Almanya konseri sonrasında ünlü sanatçı ile tanışmış ve arkadaşlık ile başlayan ilişkisi kısa sürede aşka dönüşmüştü.

Özgü Namal 2016 yılında evlenen ünlülerden biri değildir...