Kırşehir Valisi Necati Şentürk, bir kaç yıl önce görev yaptığı Yozgat’ın coğrafi konum itibariyle büyük bir öneme sahip olduğunu belirterek, ilçeleriyle birlikte potansiyellerin değerlendirilmesi halinde daha da gelişeceğini söyledi.

Vali Necati Şentürk, beraberinde Kırşehir İl Jandarma Komutanı Albay Murat Bulut, Çiçekdağı Kaymakamı Yusuf Turhan, Yerköy Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu’nu makamında ziyaret etti. Ziyarette Yozgat İl Jandarma ve Garnizon Komutanı Albay Selçuk Yıldırım da hazır bulundu.

Vali Necati Şentük, Yerköy’ün jeotermal kaynakları bakımından oldukça zengin olduğunu belirterek, "Yerköy gerçekten kurtarılmayı bekleyen bir şehirdi. Mehmet Ağaoğlu döneminde Yerköy her yönü ile büyük bir değişime girerek çevresindeki il ve ilçelerden de daha düzenli ve yaşanılabilir bir ilçe halinde geldi. Ben bu ilçemizin o eski halinden kurtulup tertemiz bir ilçeye dönüşmesine oldukça çok sevindim. Çünkü bu vatanın her toprağı bizim. İstiyoruz ki her ilimiz her ilçemiz pırıl pırıl olsun. Yeraltı jeotermal kaynakları bakımından adından söz ettiren ilçemiz inşallah yakın gelecekte daha iyi noktalara gelecektir." dedi.

Yerköy Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu ise ziyaretlerinden dolayı Kırşehir Valisi Necati Şentürk’e teşekkür ederek, Vali Şentürk’ün Yozgat ve ilçelerinin gelişmesine yönelik önemli çalışmalar gerçekleştirdiğini söyledi.