Samsun’un 19 Mayıs İlçesi Belediye Başkanı Osman Topaloğlu farklı ülkelerde yaşayan 19 Mayıslı gurbetçilerle sohbet etti. 19 Mayıs Kültür ve Yardımlaşma Derneğinin organize ettiği ve dernek binasında gerçekleşen kaynaşma toplantısına katılan Başkan Topaloğlu, gurbetçilerin yardımıyla 550 muhtaç aileye yardım edildiğini aktardı.

19 Mayıs Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Salih Yaman’ın açılış konuşması ve dernek hakkında bilgi vermesiyle başlayan toplantıda, Başkan Yaman, “19 Mayıs’lı değerli gurbetçi dostlarımız sizlerin sayesinde bu sene 550’ye yakın yardıma muhtaç ailenin ihtiyaçlarını giderdik. 19 Mayıs’ta 2.sini gerçekleştirdiğimiz 2 bin kişilik iftar organizasyonu gerçekleştirdik. Sizlere tüm 19 Mayıs halkı adına teşekkür ediyorum. Desteklerimiz artarak devam edecektir.’’ dedi.

Büyükşehir Belediyesi ile beraber hareket ettiklerini anlatan 19 Mayıs belediye Başkanı Osman Topaloğlu da, "Köylerde ve mahallelerde çalışmalar devam ediyor. Sahil yolu düzenlemeleri devam ediyor. Işıklandırmalar yapılıyor. Bunların hepsi sizin için ve sizin burada ki büyükleriniz için yapıyoruz. Bu güzel programı düzenlediği için dernek başkanımıza teşekkür ederim.” diye konuştu.

Yapılan toplantı ikram ve hatıra fotoğrafı çekilerek son buldu.