Yenimahalle Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü yaz mevsiminde olduğu gibi kış aylarında da ilçe genelinde hummalı bir çalışma yürütüyor. Budama çalışmaları ile ağaçlar yaza hazırlanırken, buradan elde edilen odunlar, vatandaşı ısıtmaya devam ediyor.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, yol kenarları ve yeşil alanlardaki ağaçların budanan dallarını, ihtiyaç sahiplerine yakacak olarak dağıtıyor. Dar gelirli ailelerin bacalarını tüttüren Yenimahalle Belediyesi, bu kış 300 ton odunu, ihtiyaç sahibi ailelere dağıtıyor.

HEM CEBE HEM ISINMAYA

Bu sıcak destek vatandaşı memnun ederken, yakacaklarına kavuşan Yenimahalleliler, “Bu soğuk günlerde belediyemiz tarafından dağıtılan odunlar hem ısınmamıza hem ekonomimize katkı sağlıyor. Bu güzel çalışma için Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’a teşekkür ediyoruz” dedi.

ZİRAAT MÜHENDİSLERİ BELİRLİYOR

Ziraat mühendisleri tarafından belirlenen yaşlı, arabaların geçişlerine engel olan, elektrik tellerine zarar veren ağaçlar belirlenerek yapılan çalışma ile belediyeye başvuru yapan ihtiyaç sahibi vatandaşlar, evlerinin önüne kadar getirilen yakacak yardımından faydalanabiliyor.