"Sevgi" adını verdiği bir gazete çıkaran Yaşar, düğün davetiyesi olarak tasarladığı gazetenin içeriğinde de nişanlısı Cemile Cemre Eviz ile fotoğraflarına ve çeşitli hadislere yer verdi.
Sevdiklerini düğününe bu gazete ile davet eden Hamit Yaşar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 15 yıldır basın sektöründe çalıştığını, bu nedenle davetiyeyi de gazete şeklinde hazırlamak istediğini söyledi. 

"Bir haberi yazarken 'nasıl dikkat çekeriz' diye düşünürüz" diyen Yaşar, en mutlu gününe ilişkin gazete çıkarıp, dikkatleri çekmek istediğini belirterek, "Düğün davetiyemin sıradan bir şey olmamasını istedim. 'Davetiyeyi gazete şeklinde çıkartabilir miyiz' diye arkadaşlarla istişarede bulunduk. Onların da desteğiyle böyle bir şey çıkardık. Gönderdiğim herkes çok beğendi" dedi.

Hamit Yaşar'ın nişanlısı Cemile Cemre Eviz ise davetiyenin kendisi için de sürpriz olduğunu dile getirerek, "Nişanlım haber şeklinde bir davetiye olacağını söyledi. 4 sayfalık gazete olunca çok şaşırdım ama çok beğendim. Bizim için farklı bir anı oldu" diye konuştu.