Aktif Eğitim-Sen Samsun Şubesinin ev sahipliğini yaptığı iftar yemeğinde Cihan Sendikalar Konfederasyonuna (Cihan-Sen) bağlı sendikalar bir araya geldi.

İftara Cihan -Sen çatısı altında Samsun’da faaliyet gösteren Ufuk Sağlık Sen, Ufuk Bayındır Sen, Ufuk Enerji Sen ve Ufuk Büro Sen il temsilcilerinin üye ve yönetim kurulları katıldı. İftar sonrası teşekkür konuşması yapan Cihan-Sen il temsilcisi ve Aktif Eğitim-Sen Samsun Şube Başkanı Sefa Zor, "Birlik ve beraberlik şuurunun bütün fertlerin topyekûn katılımıyla gerçekleşeceğine ve büyük hedeflere samimi adımlarla yürüneceğine inanan Cihan Sendikalar Konfederasyonu millî ruh, millî düşünce ve diğerkâmlık duygusuyla hareket edecektir. Amacımız toplumun oluşum ve gelişimini sağlayan içtimaî, tarihî ve kültürel unsurların aydınlığında, tarafsız ve eşit bir yönetim anlayışı ile insanlığın ve bütün emekçilerin yaşam kalitesi üzerinde onları mutlu edecek faaliyetler düzenlemek ve hakların inkişafına zemin hazırlayan bir Konfederasyon olmaktır." dedi.

İftar programıyla Cihan -Sen'e bağlı sendikaları bir araya getiren Aktif Eğitim-Sen'e teşekkür ederek konuşmasına başlayan Ufuk Sağlık Sen İl Temsilcisi Murat Taşkayalı ise "Kültür dünyamızın zenginliklerini bünyesinde barındırmayı ve ülke genelinde kimseyi ötekileştirmeden, tüm mücadelesini hukuki zeminden çıkmadan yapan, bu amaçla hak ve hukukun bilincinde paylaşımcı bir çalışan kültürünü yaşatmak hedefiyle yola çıkan sendikamız bu yolda geleceğe birlik ve beraberlik içinde güvenle yürüyecek ve konfederasyonumuzun diğer sendikaları ile yol arkadaşı olacaktır." diye konuştu.

Çay eşliğinde karşılıklı sendikal faaliyetlerin anlatıldığı program sendika yönetim kurulu üyelerinin birbirlerine başarı dilekleriyle son buldu.