Aktif Eğitimciler Sendikası (Aktif Eğitim-Sen) Samsun Şubesi Kadın Kolları tarafından düzenlenen yıl sonu etkinliği ile sendikanın kadın üyeleri bir araya geldi.

Sendika hizmet binasında gerçekleşen kokteylin açılış konuşmasında Aktif Eğitimciler Sendikası Samsun Şubesi Kadın Kolları Başkanı Elif Çakır, şunları kaydetti: "Sendikamız bir ve beraber olma adına yıl boyu yapmış olduğu çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. Toplumların gelişmişlik düzeyi bilinçli bireylerden oluşan güçlü STK' larla ölçülür. Sendikamız da bir yıllık bir sendika olmasına rağmen güçlü kurum kimliğini yaptığı faaliyetlerle sahada çalışan tüm paydaşlarına duyurmaktadır. Sendikamız üyelerimizin ve tüm eğitim çalışanlarının haklarını sonuna kadar ararken bir yandan da bu ve buna benzer faaliyetlerle eğitim camiasının sosyo-kültürel ihtiyaçlarını karşılamaya hız kesmeden devam edecektir."

Programda, 2014-2015 Eğitim-Öğretim yılı içinde yaptığı çalışmaların sunumu davetlilere izletildi. Kokteyl ile bir araya gelen üyeler yapılan yarışmalarla eğlenceli dakikalar geçirdi.

Program, katılan tüm üyelere teşekkür edilerek ve yeni yıla daha güzel çalışmalarla buluşma dilek ve temennilerinde bulunarak sonlandırıldı.