Cuma akşamı Arsan Center Laledan Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen düğüne çok sayıda davetli, genç çiftin mutluluğuna ortak oldular.

   MHP 24. Dönem Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Elektrik Mühendisi Ejder Oruç'un kardeşi Kimya Mühendisi Alaeddin Oruç, Midaş Tekstil Ticaret ve Maliyet Sorumlu Müdiresi Serpil Bozdoğan birlikte bir ömür mutluğa “Evet” diyerek muhteşem bir düğün töreni ile hayatlarını birleştirdiler.

   Konuklara “Düğün dediğin böyle olur” dedirten Alaeddin ve Serpil çifti; Bu mutlu günlerinde kendilerine yalnız bırakmayan dostlarına teşekkür ederek; “Darısı tüm bekârların başına. Allah herkese bu mutluluğu yaşamayı nasip etsin” dediler.

   Davetlilerin felekten bir gece çaldığı, doyasıya eğlendikleri düğün törenine; MHP İl Başkanı Mustafa Bastırmacı, MHP Onikişubat İlçe Başkanı Mesut Tosun, İnşaatçılar Odası Başkanı Adnan Kozak, KAPAM Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Azkara, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Cüneyt Doğan, MHP eski il ve merkez ilçe başkanları, İl Gençlik ve Spor Şube Müdürü Mehmet Karatutlu ve eşi, Sözal Kimya Yönetim Kurulu Başkanı Eren Sezal ve eşi, Pazarlama Müdürü Levent Çetmilioğlu, Midaş Tekstil Genel Müdürü Tülay Kamacı, Bilkur Tekstil Boya İşletme Müdürü Gassan Kolsal, Arsan Tekstil Boyahane Müdürü Yılmaz Yılmaz, basın mensupları ile çok sayıda davetli katıldı.