Artvin Belediyesi yaklaşan Kurban Bayramı nedeniyle il merkezindeki cami ve mescitler ile Mezarlıklarda temizlik ve düzenleme çalışması başlattı.

Artvin Belediyesi tarafından Artvin Merkez’de bulunan tüm cami, mescit ve mezarlıklarda temizlik, bakım ve haşeratla mücadele çalışması gerçekleştiriyor. Çalışmalar kapsamında İl merkezinde bulunan cami ve mescitlerin genel temizliği yapılıyor, halılar özel makinelerle yıkanıp hijyenik hale getirilecek, eksiklikler giderilecek. Mezarlıkların temizliği kapsamında ise yabani otlar, kurumuş dallar, haşerata karşı ilaçlama yapılırken genel çevre temizliği ile yol ve kaldırımların düzenleme çalışmaları da devam ediyor.

Kurban Bayramı için yapılan çalışmalara ilişkin açıklamada bulunan Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, belediye olarak görevlerinin yalnızca yolları, park ve bahçeleri temiz tutmak olmadığını, vatandaşların yoğun olarak kullandığı camiler, mescit ve mezarlıklarında sosyal belediyecilik anlayışı içinde temizlenmesi ve düzenlenmesi gereken yerlerin başında geldiğini ifade ederek “Şimdiden tüm hemşehrilerimizin Kurban Bayramını tebrik eder hayırlara vesile olmasını dilerim.” dedi.