Aydın'ın Germencik ilçesinde 'Gençlik Şöleni' düzenlendi. Cumhuriyet Meydanı'ndaki şenlikte yöresel oyunlar, Kafkas oyunları, Roman oyunları büyük ilgi gördü. Türküleriyle katılımcıları coşturan Turgay Başyayla da gecede büyük ilgi gördü.

Germencik ilçesi Ortaklar Mahallesi’nde düzenlenen şenliğe Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın, Germencik Belediye Meclis üyeleri, MHP Aydın milletvekili adayı Fevzi Köse ve Ortaklar halkı katıldı. Şenliğe katılanlara teşekkür eden Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın, yaptığı açıklamada şenlik ile birlikte olmayı amaçladıklarını vurguladı. Akın, Büyükşehir Yasası sonrası ilçe belediyelerinin sıkıntılarından dolayı hizmet etmekte zorlandıklarını vurguladı.

Zeybek oyunu, Kafkas dansları, roman oyunuyla renkli geçen şenlikte Turgay Başyayla da türküleriyle geceye renk kattı. Sahnede zeybek de oynanan Başyayla, 1,5 milyon km yol yaparak ülkenin her yerini dolaştığını ve Anadolu insanının sevgisini gördüğünü söyledi. Daha sonra Turgay Başyayla’nın bir yaşına giren çocuğu için sahnede doğum günü pastası kesildi.