Kıyasıya Rekabet Yaşandı

“Bu Araba Yarışında Emniyet Kemerine Gerek Yok” sloganıyla start alan yarışmada kıyasıya bir rekabet yaşandı. Babalar başlangıç çizgisinden bitiş çizgisine kadar uzaktan kumandalı arabayı kontrol etti, bitiş çizgisinde ise kumandayı oğluna devretti. Tekrar başlangıç çizgisine ulaşıldığında parkur tamamlanmış oldu.

46 Saniye 83 Salise İle Kazandılar

İlk maçta baba-oğul ikilisi Murat ve Muhammet Haliloğlu parkuru 1 dakika 09 saniyede tamamlarken, rakipleri Murat Yılmaz Tekin ve oğlu Ersun Yılmaz Tekin 2 dakika 04 saniyede kaldı. Böylece ilk maçın galibi Murat ve Muhammet Haliloğlu ikilisi oldu. İkinci maçta Ferhat Sahlep ve oğlu Durducan, 1 dakika 15 saniye ile parkuru tamamlarken rakibi Osman Ekizoğlu ve oğlu Mert, 46 saniye 83 salise ile kazanan takım oldu.  

“Boynuz Kulağı Geçmiş”

Üçüncü maçta ise Nasrettin Atmaca ve oğlu Enes, 2 dakika  45 saniye ile parkuru tamamlarken, rakipleri Davut Topuz ve Rıza Topuz, 2 dakika 7 saniye ile kazanan takım oldu. Parkurun galibi baba Davut Topuz yıllardır tır şoförlüğü yaptığını belirterek, kumandalı arabayı kullanırken zorlandığını söyledi. Baba Topuz, “Yarışmada çocukların babalarından daha başarılı olduğunu gördüm. Demek ki boynuz kulağı geçmiş” dedi.

Yarışı kazanan 3 baba ve çocuk Toyzz Shop'tan 50 TL'lik hediye çeki ile sürpriz armağanların sahibi oldular.