2 hafta önce Muş-Bingöl karayolunun 15'inci kilometresindeki Köykent mevkinde meydana gelen trafik kazasında Bafralı Uzman Onbaşı Orçun Yılmaz olay yerinde şehit olmuştu. Şehit düşen Yılmaz için baba ocağında mevlit okutuldu.

Samsun’un Bafra ilçesi Altınkaya mahallesi Şehit Aydın Uyar sokakta düzenlenen mevlitte Bafra Müftülüğü'ne bağlı din görevlileri Kur’an-ı Kerim, aşrı şerifler, ilahiler okudu. Bafra Müftüsü İsmail Çiçek tüm şehitler için dua etti.

Bir imam-hatibin 'Şehitler Ölmez' ilahisinde duygulu anlar yaşandı. Şehit Uzman Onbaşı Orçun Yılmaz’ın yakınları mevlidi gözyaşları içerisinde dinledi. Protokol masasında mevlidi dinleyen Orçun Yılmaz’ın YEDAŞ’ta işçi olarak çalışan babası Ramazan Yılmaz’ı ise Mardin’de Şehit düşen polis memuru Oktay Uçar’ın babası İzzet Uçar ve Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin teselli etti. Mevlit ikramlardan sonra sona erdi.

Mevlide Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra Emniyet Müdür Vekili Galip Yavaşoğlu, Bafra İlçe Jandarma Komutan Vekili Hakan Arıkan, Bafra Müftüsü İsmail Çiçek, Bafra Cezaevi Vaizi Şaban Uzan, din görevlileri, Bafra Emniyet Müdürlüğü Polis Merkezi polis memurları, YEDAŞ Bafra İlçe Müdürü Yasin Ceylan, Altınkaya Mahalle Muhtarı Ali Şentürk, şehit ve gazi aileleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.