Bafra Kaymakamlığı ve Toker Tarımsal Mühendislik Yatırım Danışmanlığı tarafından ortaklaşa 'Proje Döngüsü' eğitimlerinin 4.'sü düzenlendi. Eğitime, kamu kurum ve kuruluşlardan, sivil toplum örgütlerinden ve derneklerden birer kişi olmat üzere toplam 16 kişi katıldı.

Kaymakamlık toplantı salonunda gerçekleştirilen 3 günlük seminer, Toker Tarımsal Mühendislik ve Yatırım danışmanı İncilay Toker tarafından verildi. Seminerde Avrupa Birliği hibe programlarıyla ilgili konular anlatıldı. Eğitim sonrasında Bafra Kaymakamı Halis Arslan, kursiyerlere katılım belgelerini verdi.

Kaymakam Arslan, "Kaymakamlığımızca yürütülen Proje Döngüsü Yönetimi Eğitiminin 4. ve son etabındayız. Bu projeli sunumlar önem arz etmektedir. 4. aşama ile birlikte hep beraber artık proje yapma safhasına gelmiş durumdayız. İlk olarak herkes kendi kurumunda projelerini hazırlayacak. Daha sonra ortak olarak bir araya gelip Hükümet Konağı giriş katında oluşturduğumuz proje ofisinde projelerinizi hazırlayacaksınız. Bu hazırladığınız projeleri AB, OKA vb. nereye gerekiyorsa göndereceğiz. Bafra’nın kalbi oluşturacağımız proje ofisinde atacak. Proje felsefesi kaynağı lazım. Bu iş başarılı olanların işidir. Heyecan olursa başarırsınız. Bu proje eğitim seminerleri çoğu yerlerde ücret karşılığında verilmektedir. Ama bizler hizmet adına bir şeylerin oluşması nedeniyle ve gönül bağı ile sizlerden hiçbir ücret almadan bu seminerleri vermeye çalıştık." dedi.