Aktif Eğitimciler Sendikası Karaman Temsilciliği üyeleri ile Bağımsız Birey Sağlıklı Toplum projesi kapsamında bir dizi etkinlik yapacak.

Aktif Eğitimciler Sendikası Karaman Temsilciliği 'Bağımsız Birey Sağlıklı Toplum' konulu proje kapsamında üyeleri ile değişik sosyal, kültürel ve sportif faaliyetler yapmak üzere bir araya gelmeye başladı. Konu ile ilgili Makro AVM içinde yer alan bir bowling salonunda açıklama yapan Aktif Eğitimciler Sendikası Karaman İl Temsilcisi Cumhur Akıl, "Bağımsız Birey Sağlıklı Toplum" projesi kapsamında her türlü bağımlılığa karşı yürüttükleri kampanya hakkında bilgi verdi. Televizyonlarda, gazetelerde, evlatlarını uyuşturucuya kurban veren ailelerin çırpınışlarını son dönemde fazla duymaya başladıklarını ifade eden Akıl, söz konusu proje kapsamında kötü alışkanlık düzeyinde bağımlı ve bağımlılık riski taşıyan çocukları, gençleri ve ailelerini bilgilendirici ve eğitici çalışmalar yapacaklarını dile getirdi.
Akıl "Hedefimiz, evlatlarımızı, toplumumuzu, geleceğimizi tehdit eden her türlü zararlı bağımlılığı en aza indirmek, mümkünse tümüyle yok etmek.Bunun için, "Bağımsız Birey Sağlıklı Toplum” sloganıyla yola çıktık. Hepimizi ilgilendiren böylesine ciddi bir meselede, el ele vermekten imtina edecek olanlar varsa, destek olmak yerine köstek olmayı düşünenler varsa, onları da buradan ikaz ediyoruz: Bu toplumun ahını almayın, bu vebali alırsanız bunun hesabını ne bu dünyada ne öbür dünyada veremezsiniz." ifadelerini kullandı.

Basın açıklaması Aktif Sen üyeleri, aileleri ve basın mensuplarının birlikte bowling oynamaları ile sona erdi.