Nuh Naci Yazgan Üniversitesi (NNYÜ) tarafından düzenlenen 4'üncü Bahar Şenlikleri, bir çok etkinlikle kutlanıyor. NNYÜ Kampüsü'ndeki şenlik kapsamında gün boyu düzenlenen yarışmalar, konserler, oyunlar ve çeşitli gösteriler tüm hızıyla devam ederken Süleyman Çetinsaya Kültür Merkezi’nde de kültür-sanat etkinlikleri gerçekleştiriliyor.

NNYÜ Süleyman Çetinsaya Kültür Merkezi’nde önceki gün önce 'Kayseri Fotoğrafları Sergisi' açıldı. NNYÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi Araştırma Görevlisi Funda Tuncer ve NNYÜ Fotoğrafçılık Kulübü Başkanı Barış Lermioğlu tarafından çekilen fotoğrafların yer aldığı sergiyi NNYÜ Mütevelli Heyet Başkanı Mustafa Nevzat Özhamurkar, Rektör Prof. Dr. Kerim Güney, öğretim üyelerinin yanı sıra öğrenciler ve çok sayıda sanatsever gezdi.

Kayseri Fotoğrafları Sergisi’nden sonra NNYÜ Tiyatro Topluluğu, Çetinsaya Kültür Merkezi’nde 'Entrikalı Dolap Komedyası' adlı tiyatro oyunu ile sahne aldı. Yunus Emre Gümüş’ün yazdığı, Ahmet Köseoğlu’nun yönettiği, iyilik ve kötülüğün insanda vuku bulan karşıtlıklarını ve bu karşıtlıkları taşıyan karakterlerin bir elbise dolabı etrafında kendi dolaplarını çevirmelerini konu alan 'Entrikalı Dolap Komedyası' adlı tiyatro oyununda, Ahmet Köseoğlu, Gökhan Kala, Eda Ayaş, Sinan Sümer, Büşra Altuner, Ahmet İnan Duçar, Hilmi Atıç, Selda Özdemir, Osman Çapan, Büşra Külekçiler ve Ali Akpınar rol aldı. NNYÜ Mütevelli Heyet Başkanı Mustafa Nevzat Özhamurkar, Rektör Prof. Dr. Kerim Güney, Mütevelli Heyet Üyeleri, Öğretim Üyeleri, öğrenciler ve vatandaşların ilgiyle izlediği tiyatro oyunu büyük beğeni topladı.

NNYÜ 4'üncü Bahar Şenliği etkinlikleri, 14 Mayıs 2015 Perşembe günü saat 20.00’de 'Gece Yolcuları' konseri ile devam edecek.