Yozgat’ın Sarıkaya Belediye Başkanı Ömer Açıkel, İlçede Kurugöl mevkine yapılan modern mesire alanında çalışmalar tüm hızıyla devam ettiğini belirterek, vatandaşların bu yıl içerisinde mesire alanında piknik yapabileceğini söyledi.

Sarıkaya Belediye Başkanı Ömer Açıkel, yaptığı açıklamada, belediye başkanlığı seçim vaatleri arasında da yer alan bölgenin en büyük mesire alanının Sarıkaya’ya kazandırılacağını belirterek, “Geçen yıl başlayan çalışmalar bu yıl da havaların ısınmasıyla birlikte başladı. Tamamı belediyemiz personeli tarafından piyasa fiyatının yarısına mal edilen kamelyaların yerleştirilmesi sürüyor. Ayrıca özverili bir çalışma süreci sonrasında mesire alanı içerisinde ki ağaçlandırma çalışmalarımız tamamlandı inşallah önümüzdeki dönemde yeşil bir görünüme kavuşacak. Bunların yanı sıra mesire alanının içerisine yapılan yapay şelale ve süs havuzunun yapımı tamamlanmak üzeredir.” dedi.

Çalışmaları yakından takip ettiklerini söyleyen Başkan Açıkel, ”Mesire alanımızı bu yaz mevsiminde vatandaşlara hizmet vermesi için yoğun bir çalışma sürdürüyoruz. Burası ilçemize yakışır bir alan olacaktır. Vatandaşlarımız rahatlıkla buraya gelip dinlenecek, eğlenecek, piknik yapabilecek, ilçemize hayırlı uğurlu olsun.” diye konuştu.