Başkan Aydın, ziyarette yaptığı konuşmada, engellilere engelsiz hayat temin etmeyi hedeflediklerini söyledi.

Her bireyin bir engelli adayı olduğunu ve bunu bilerek hareket etmesi gerektiğine işaret eden Başkan Aydın, şunları kaydetti:

“Engellilik, yalnızca engellileri ve ailelerini değil, toplumun tüm kesimlerini yakından ilgilendiren toplumsal bir konudur. Bu kardeşlerimize hem kamusal alanda, hem de sosyal alanda rahat bir ulaşım ve yaşam imkanı sağlayabilmek için bizlere çok büyük görevlerin düştüğünü biliyoruz. Biz engelli vatandaşlarımıza engeliz bir hayat tesis etmek çalışma hayatı, eğitim, sağlık ve sosyal haklardan yeterince yararlanmaları, onların topluma kazandırılmaları, katılımcı ve üreten insanlar haline gelmeleri için projeler üretme gayreti içindeyiz. Onların geleceğe güvenle bakabilmeleri ve üreten bireyler olarak kendi kendilerine yeter duruma gelmeleri için her zaman yanlarındayız ve olmaya da devam edeceğiz.”
Başkan Aydın, Yenimahalle'de yapımı devam eden Köroğlu Parkında olduğu gibi tüm parklarda engelli vatandaşlara yönelik oyun alanları oluşturacaklarını sözlerine ekledi.

Yapılan çalışmalar ve düzenlemeler için tüm engelliler adına Başkan Aydın'a teşekkür eden İrfan Yıldız, “Biz engelliler olarak Belediye Başkanımızın her alanda yanımızda olduğunu biliyoruz. Şuana kadar başta kaldırımlar ve ortak kullanım alanlarında yapılan çalışmalar bunun bir göstergesidir. Sayın Başkanımızla zaman zaman görüşerek taleplerimizi iletiyoruz. Bizlere yönelik önemli projeleri olduğunu ve kısa sürede hayata geçirmek için çaba sarf ettiğini de biliyoruz. Yapılan ve yapılacak olan çalışmalar için tüm engelli kardeşlerim adında Başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.