Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Mesajında, bayramların manevi değerleri içinde barındırdığını dile getiren Başkan Erkoç şunları kaydetti: “ Bayramlar, bir arada yaşama şuuru ile insan ilişkilerinin güçlendiği özel günlerdir. Sevginin, saygının, huzurun, mutluluğun, kardeşliğin, barışın ve hoşgörünün pekişmesine vesile olan bayramlar aynı zamanda insanı insan yapan değerlerin de paylaşılmasına fırsat sunar. Aziz hemşehrilerimin bu mübarek günleri maneviyatına uygun olarak en iyi şekilde değerlendireceğine yürekten inanıyorum.

Bugün bizler bayram sevincini yaşarken gerek bölgemizde gerekse dünyanın uzak köşelerinde yaşanan insanlık trajedileri ister istemez yüreklerimize burukluk katmaktadır. Filistin’de, Suriye’de, Doğu Türkistan’da ve ismini zikredemediğim birçok yerde yaşayan Müslüman kardeşlerimizin çektikleri sıkıntı ve çilelerin bin an önce son bulmasını diliyorum. Bu bayram; dünyanın muhtelif yerlerinde acı, sıkıntı ve zorluklar içerisindeki insanların gönüllerine bir umut olur inşallah...

Bu duygu ve düşüncelerle hemşehrilerimizin ve İslam Âleminin Ramazan Bayramını tebrik ediyor, bayramın ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa barış ve huzur getirmesini yüce Allah’tan niyaz ediyorum.”