Hatay Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, 'Babalar Günü' münasebetiyle mesaj yayınladı. Başkan Toksoy mesajında, ailenin temel direği, koruyucu ve kararlı duruşuyla güven kaynağı, gösterdikleri özverilerle fedakârlık timsali olan babaların sevgi, saygı ve hoşgörü bağlarıyla kurulmuş güçlü bir aile yapısının temel taşını oluşturduklarını belirtti.

Başkan Toksoy mesajının devamında şu ifadelere yer verdi: “Adalet, paylaşma, sorumluluk, güven, otorite gibi hayati değerlerin kuşaktan kuşağa aktarılmasında belirleyici rol üstlenen, çalışan, üreten, alın teri döken babalar, aynı zamanda şefkat ve korumayı da temsil etmektedirler.
Gelecek nesillerin yetiştirilmesinde, bilinçli, kültürlü, öz değerlerine sahip, sağlıklı bir toplum yapısının oluşturulmasında ve aile kurumumuzun yaşatılmasında hiç şüphesiz ki babaların büyük görevleri vardır. Üstendikleri maddi sorumlulukların yanı sıra hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan, yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren babalar, onur ve gurur abideleri evlatları için tüm gayretlerini mutlulukla sarf etmektedir.
Başta bin bir emekle yetiştirdikleri değerli evlatlarını vatanımız için feda eden aziz şehitlerimizin babaları olmak üzere, hayatı boyunca maddi manevi bütün imkânlarını ailesi için seferber eden, tecrübeleriyle yol gösterici, çocuklarına karşı müşfik ve merhamet sahibi olan tüm babaların ‘Babalar günü kutluyorum."