Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, Şehit Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz için Yeşilovacık Mahallesi’nde oluşturulan hatıra ormanında fidan dikim törenine katıldı. 15 dönümlük hatıra ormanına 900 adet fıstık çamı fidanı dikildi.

Fidan dikimi sonrasında Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz’ın şehit edilmesini bir kez daha kınadığını belirten Başkan Mustafa Turgut, "Bu saldırı ülkemizin istikrarına darbe vurmak isteyenlerin, ülkeyi yeniden karışıklığa sürüklemek isteyenlerin bir oyunudur. Terörizmle ve terörizmin amaçlarıyla mücadelede birlik olmalıyız. İnsanlığı, özgürlüğümüzü ve bağımsız yargıyı tehdit eden her türlü terörü kınıyor ve lanetliyorum. Şehit Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz için ilçemizde böyle bir hatıra ormanı oluşturulmasından dolayı gurur duyduk. Emeği geçen bütün herkese teşekkür ediyorum. Böyle bir acının bir daha yaşanmamasını yüce Allah’tan niyaz eder, ailesine, tüm yargı camiasına ve halkımıza tekrar başsağlığı dilerim." dedi.

Törene şehit savcının kız kardeşi Gülcan Can, Silifke Kaymakamı Şevket Cinbir, Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Yargıtay üyeleri Salim Çevik, Sabahattin Öztemiz, Emniyet Müdürü İsmail Kavaklı, Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Ali Özcan, Mersin Baro Başkanı Alpay Antmen, Mersin Barosu Silifke Temsilcisi Mehmet Duman, Mersin, Gaziantep, Osmaniye, Tarsus, Erdemli, Anamur Cumhuriyet başsavcıları, adalet komisyonu başkanları, idare mahkeme başkanları, hakimler ve çok sayıda davetli katıldı.