Mersin’in Mut İlçe Belediye Başkanı Nebi Yılmaz işçilere destek olsun diye meclis üyeleri ile birlikte mezarlık temizledi.

Mut Belediye Başkanı Yılmaz, başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve daire müdürleri ile birlikte işçilere destek vermek amacıyla yaklaşık 50 dönümlük eski merkez mezarlığının büyüyen otlarını, ot biçme makinası ile temizledi. Başkan Yılmaz, ot biçme makinası ile mezarlık temizliği yaptı.
Yılmaz, ilçenin artan işlerini hafifletmek için, yardımcılarım, meclis üyeleri ve daire müdürleri ile birlikte mezarlık temizleme programı yaptıklarını söyledi.

Kış mevsiminde çok yağış olduğundan dolayı otların çok çabuk büyüdüğünü anlatan Yılmaz, “Bu ot büyümesi sadece mezarlıkta olmadı, cadde ve parklarda da çok oldu. Durum böyle olunca elimizde ki işçi ekibi, temizlik işlerine yetişemedi. Bugün işçilerin yüklerini hafifletmek ve onlara cesaret vermek için bir program hazırladık. Bu uygulamayı çeşitli zaman içerisinde Mut Belediyesi olarak yapacağız. Bu uygulamayı, gerek temizlik, gerekse inşaat sektörü, ağaç dikimi gibi uygulamaları devam ettireceğiz. Amacımız çalışanlarımızın yanında olduğumuzu ve bu işi severek yaptığımızı göstermektir. Katılan herkese teşekkür ederim.” diye konuştu

Mut Belediyesi daha sonra mezarlık temizlik çalışmasına katılanlara çeşitli içecek ikram etti.