Ankara Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı bünyesinde 2015 yılında 215 çiftin toplu nikah ve düğün töreni için kayıt başvuruları başladı.

Daire Başkanı Büşra Aldoğan, yaptığı açıklamada Başkent sınırları içinde yaşayan ve koşulları uyan tüm çiftlerin bu imkandan faydalanabildiğini belirterek, “Hayatlarının en mutlu günlerini unutulmaz kılmak isteyen, ancak maddi durumu düğün yapmaya el vermeyen çiftler için Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl da muhteşem bir organizasyon yapılacak.” dedi.
Geçmiş yıllarda olduğu gibi Başkentli çiftlerin bu yıl da toplu nikah ve düğün organizasyonuna büyük ilgi göstereceğine inandığını ifade eden Aldoğan, başvuruların, 215 sayısına ulaşıncaya kadar devam edeceğini kaydetti.

MASRAFLAR BÜYÜKŞEHİR’DEN

Gelin ve damatlıklar da dahil tüm masrafların Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından karşılandığını anlatan Aldoğan, evlilik organizasyonda çiftlere, çeşitli hediyeler de verilerek mutlu günlerine katkı sağlandığını söyledi.

Büyükşehir Belediyesi’nin sunduğu bu özel ve ayrıcalıklı imkandan faydalanmak isteyen çiftler, “2015 yılı içerisinde nikah yaptığını ya da yapacağını belgeleyen onaylı evlilik beyannamesi, ikametgah, fakirlik belgesi, birer adet fotoğraf ve nüfus cüzdanları fotokopisi” ile Büyükşehir Belediye Binası’nın Hipodrom Caddesi No: 5 Varlık- Yenimahalle adresindeki Halkla İlişkiler Birimi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı bankosuna başvurabilecekler. Çiftler ayrıca 507 15 58 - 507 14 90 telefonlardan organizasyon hakkında bilgi alabilecek.