Batman Petrolkenti Girişimci Kadın Derneği tarafından maddi durumu iyi olmayan çocuklara yönelik toplu sünnet programı düzenlenecek.

Kentte ihtiyaç sahibi herkesin bu etkinliğe başvurabileceğini belirten Dernek Başkanı Perinaz Yaman, çocuk sayısında sınırlama yapmayacaklarını kaydetti.
Petrolkenti Girişimci Kadın Derneği Başkanı Perinaz Yaman, Batman'da gerek katılımcı gerek sponsor olarak tüm Batmanlıların yer alabileceği ve birlikte tam sosyal dayanışma örneği göstereceği bir etkinlik için kolları sıvadıklarını söyledi.
Böyle bir organizasyon gerçekleştirecekleri için mutlu olduklarını dile getiren Yaman, konuya ilişkin hummalı bir çalışma yaptıklarını kaydetti.

Derneğin yönetim kurulu üyesi Ekrem Yaman ise dernek yönetim kurulunun aldığı karara göre sünnet düğünü etkinliği yetim çocuklar başta olmak üzere tüm ihtiyaç sahiplerinin başvurabileceği bir formatta gerçekleşeceğini aktardı.
Büyük sünnet şöleninin 4 Mayıs 2015 günü gerçekleştirileceğini belirten Yaman, "Sünnet şölenimiz Rezidans Düğün Salonunda gerçekleşecek. Tüm yetim ve ihtiyaç sahibi çocuklarımızı kapsayacak olan etkinliğimize tüm halkımız davetlidir. Ayrıca yavrularımız için katkıda bulunmak isteyenlere de kapımız açıktır ve katkıda bulunanlara teşekkür belgesi takdim edilecektir." dedi.

SON BAŞVURU 24 NİSAN

Bu arada sünnet etkinliğine katılım için belirlenen son başvuru tarihinin 24 Nisan Cuma günü olduğu belirtildi. Ayrıca derneğin yönetimi kurulu tarafından katılımcı çocuklara sünnet kıyafeti ve oyuncaklar alınacağı kaydedildi.