Kayseri Valiliği, yıllardır Mustafa Kemal Paşa Bulvarı üzerinde gerçekleştirilen milli bayram kutlamaların artık Cumhuriyet Meydanı'nda yapılacağını duyurdu. 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilecek.

Vali Düzgün, "30 Ağustos, Türk milletinin birlik ve beraberlik duygularının, aziz şehit ve gazilerin müstesna hatıralarının, kardeşliğin ve vatanın bölünmezliğinin içeride ve dışarıda vatanın bütünlüğüne kast edenlere bir kez daha hatırlatılacağı gün olacaktır. Tüm Kayserili hemşehrilerimizi çocuklarıyla beraber Cumhuriyet Meydanı'na bekliyoruz." dedi.

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları genel provası sebebiyle Cumhuriyet Meydanı'na bağlantıyı sağlayan bazı yollar trafiğe kapatılacak. 23 Ağustos 2015 Pazar günü saat 10.00'da Cumhuriyet Meydanı'nda genel prova yapılacak. Saat 09.15'ten itibaren provanın bitim saatine kadar Cumhuriyet Meydanı'na ulaşımı sağlayan Park Bulvarı, Seyyid Burhanettin Bulvarı, Sivas Caddesi ve İstasyon Caddesi'nin araç trafiğine kapatılacak.